Skip to content

Σπάσε τη βιτρίνα (της Σωτηρίας Ιωαννίδου)

Ήρθε η ώρα να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Να ελευθερωθείς από τις ψεύτικες, ανύπαρκτες ανάγκες που σου δημιούργησαν. Ήρθε η ώρα να αποβάλλεις το φόβο από τη ζωή. Το φόβο για το άγνωστο, το καινούργιο. Δεν έχει καμία δύναμη επάνω σου παρά μόνο εκείνη που του δίνεις εσύ…

Σπάσε τη βιτρίνα και επέλεξε τη Ζωή. Μάθε να την αγαπάς. Ξεκίνα από την αρχή επιλέγοντας τα απλά μα και σημαντικά για σένα πράγματα. Εκείνα που πραγματικά έχεις ανάγκη. Εκείνα που κουμπώνουν μέσα σου.

Σπάσε τη βιτρίνα και επέλεξε Εσένα! Επέλεξε την αλήθεια και την μοναδικότητα σου. Γιατί εκεί είναι η ομορφιά, στην διαφορετικότητα μας. Γιατί αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, αν δεν τον αποδεχτείς όπως είναι δεν θα μπορέσεις ποτέ να μάθεις ποιος πραγματικά είσαι και να τον βελτιώσεις. Μόνο μέσα από την αποδοχή του εαυτού μας εξελισσόμαστε. Και φυσικά αφού θα αγαπήσεις εσένα θα μπορέσεις να αγαπήσεις και εμένα.

Σπάσε τη βιτρίνα και επέλεξε την Ευτυχία. Διεκδίκησε την θέτοντας καινούργιους στόχους. Συνέχισε με χαμόγελο. Σταμάτα να είσαι αιχμάλωτος των προσδοκιών των άλλων ανθρώπων. Σταματά να επιβάλλεις τον εαυτό σου να ταιριάζει με τις προτιμήσεις των άλλων.

Σπάσε τη βιτρίνα και επέλεξε την Αλήθεια! Πέταξε τη μάσκα γιατί σιχαίνεσαι την υποκρισία και δεν αντέχεις άλλο να προσποιείσαι. Είσαι αυτό που είσαι και έχεις μόνο μια ευκαιρία στη ζωή και αυτήν θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς ζώντας την δική σου μοναδική ζωή.

Σπάσε τη βιτρίνα και επέλεξε τα Όνειρα Σου! Εκείνα που αγαπάς, εκείνα που σε γεμίζουν. Εκείνα που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και θα σε φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία.

Σπάσε τη βιτρίνα και επέλεξε Εσένα! Με όλα σου τα λάθη και τα ελαττώματα τα οποία θα παλέψεις με αγάπη και θα τα αποβάλλεις. Είσαι αυτό που είσαι και είναι αληθινό. Και αν φοβάσαι να πεις ότι φοβάσαι, και αν έχεις άλλη άποψη να την εκφράσεις και αν δυσανασχετείς με κάτι να το δείξεις. Προσπάθησε να είσαι πάντα ειλικρινείς. Κάθε στιγμή και ώρα. Να είσαι Εσύ, σεβόμενος πάντα την ελευθερία του άλλου.

Σπάσε τη βιτρίνα και ας μην είσαι αρεστός! Εκείνοι που θέλουν να μάθουν ποιος πραγματικά είσαι θα σε κοιτάξουν βαθιά στα μάτια και θα καταλάβουν. Ψήφισε την ψυχική σου ηρεμία και γαλήνη. Πιστός στα θέλω σου λειτουργώντας με βάση τις δίκες σου επιθυμίες και όχι των άλλων. Τι θα σκεφτούν δεν σε αφορά. Μάθε να σέβεσαι την διαφορετικότητα των άλλων.

Σπάσε τη βιτρίνα και τα καλούπια! Κάνε βαθύτερες, αληθινές και πιο ποιοτικές σχέσεις. Επέλεξε ανθρώπους στη ζωή σου που έχουν πραγματική σημασία για σένα. Είσαι αυτό που είσαι και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι.

Σπάσε τη βιτρίνα και κοίτα στον καθρέφτη! Αγάπησε τον εαυτό σου και ας μην είσαι τέλειος. Είσαι όμως αληθινός και θα παλέψεις για αυτά που αγαπάς γιατί σου δίνουν δύναμη, ενέργεια και ελπίδα. Γιατί σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και να κανείς τον κόσμο πιο όμορφο με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Με τον δικό σου μοναδικό χαρακτήρα.

Σπάσε τη βιτρίνα και ζήσε με πάθος! Ζήσε με πάθος τη ζωή και μάθε μέσα από τα λάθη σου, από τις εμπειρίες σου. Μάθε τα όρια σου και τις δυνάμεις σου που είναι πολλές. Είσαι αυτό που είσαι και γι’ αυτό πρέπει να σε αγαπούν.

Σπάσε τη βιτρίνα και ξεκίνα τη μάχη! Πάψε να προσπαθείς να αποδείξεις σε όλους ποιος είσαι. Θα κουραστείς. Σίγουρα θα έρθεις σε αντιπαράθεση για αυτά που αφήνεις και για αυτά που ξεκινάς, σίγουρα θα πρέπει να πληρώσεις το αντίτιμο των πράξεων σου καθώς θα διεκδικείς την ελευθερία σου όμως είσαι αυτός που είσαι και όσοι το αποδεχτούν θα μείνουν στη ζωή σου. Να είσαι πάντα πρόθυμος να ζητήσεις συγγνώμη για τους ανθρώπους που μπορεί να πληγώσεις, να είσαι πάντα πρόθυμος να πεις ευχαριστώ σε εκείνους που σε βοηθάνε. Έχεις πολύ αγάπη μέσα σου. Άσε το φως σου να λάμψει.

Βγες και χόρεψε στη βροχή…

Να είσαι αυθεντικός.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top