Skip to content

Κράτα τις Σκέψεις σου στο Φως…της Σωτηρίας Ιωαννίδου

Κράτα τις σκέψεις σου στο φως και αγκάλιασε τα πάντα με αγάπη!

Το πιο όμορφο και το πιο σημαντικό δώρο που δόθηκε στον άνθρωπο, το οποίο τον κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα όντα, είναι η δυνατότητα του να σκέφτεται και μέσα από τη σκέψη του να δημιουργεί.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια όπως και οι σκέψεις μας. Έχουν τη δική τους μοναδική συχνότητα και ό,τι στέλνουμε έξω στο σύμπαν αυτό και θα μας επιστραφεί. Είμαστε δημιουργοί της πραγματικότητας που ζούμε. Με απλά λόγια ο,τι βάλουμε στο μυαλό μας μπορεί να συμβεί.

Γι’ αυτό κράτα τις σκέψεις σου στο φως και αξιοποίησε σωστά αυτό το θειο δώρο που σου δόθηκε. Τα πάντα εξαρτώνται από σένα. Σκοπός της ζωής είναι να καταλάβεις ποιος πραγματικά είσαι. Να ενωθείς με τον ανώτερο εαυτό σου, να ενωθείς με τον συνάνθρωπο σου. Δεν υπάρχει καλό ή κακό, επιτυχία ή αποτυχία. Όλα είναι μέρος της εκπαίδευσης μας. Μην κρίνεις λοιπόν, μόνο αγάπα.

            Κράτα τις σκέψεις σου στο φως και μη φοβάσαι. Γιατί ο φόβος είναι το αντίθετο της αγάπης. Είναι εκείνος που σε εμποδίζει να φτάσεις στο στόχο σου. Σ’ όλα εκείνα που θέλεις να πετύχεις. Σ’ όλα όσα ονειρεύεσαι. Μην το επιτρέπεις. Όχι άλλα εμπόδια. Θυμήσου πως δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να κάνεις. Πίστεψε το και θα γίνει.

            Κράτα τις σκέψεις σου στο φως και επέλεξε τη χαρά. Προστάτεψε την όπως θα προστάτευες ένα μικρό παιδί. Μίλα μόνο για εκείνες τις μικρές και όμορφες καθημερινές στιγμές της ζωής σου και μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να επηρεάζεται συνεχώς από την οποιαδήποτε αρνητική πληροφορία. Άλλωστε όλα είναι θέμα επιλογής. Σταμάτα να γκρινιάζεις και να παραπονιέσαι. Επέλεξε τη γαλήνη και τότε θα δεις πως έχεις όλα όσα πραγματικά χρειάζεσαι.

Κράτα τις σκέψεις σου στο φως και μη χάνεις το θάρρος σου. Ανακάλυψε τις δυνάμεις που έχεις μέσα σου και πειραματίσου. Καλλιέργησε την πίστη σου. Τη θετική σου πίστη. Εκείνη που σου λέει πως η ζωή είναι γεμάτη ομορφιές. Εκείνη που σου λέει πως μπορείς εδώ και τώρα να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου γιατί το αξίζεις.

Κράτα τις σκέψεις σου στο φως για να έχεις υγεία. Όπως μας λέει ο δρ Bruce Lipton, η υγεία του σώματος επηρεάζεται από τις σκέψεις που κάνουμε καθημερινά και όχι από τα γονίδια. Οι σκέψεις μας είναι εκείνες που καθορίζουν την ποιότητα μα και την ποσότητα της ζωής μας.

Οι θετικές σκέψεις, ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και επιμηκύνουν τη ζωή.     

            Κράτα τις σκέψεις σου στο φως και οραματίσου. Κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου τον κόσμο τέλειο. Φαντάσου έναν πλανήτη καταπράσινο με ανθρώπους χαμογελαστούς. Μια κοινωνία όπου τα μέλη της ζουν αρμονικά και ενωμένα. Με αγάπη και σεβασμό.

Κράτα αυτή την σκέψη. Κράτα όλες τις όμορφες στιγμές που έχεις ζήσει. Μην τις αφήσεις να ξεθωριάσουν. Μην επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να σου τις αφαιρέσει. Επικεντρώσου σε αυτό που θα ήθελες να συμβεί και μην σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε αυτό που φοβάσαι.

Φτιάξε τη ζωή σου όπως την ονειρεύεσαι άλλωστε η φαντασία είναι η αρχή της δημιουργίας και το μόνο που χρειάζεται είναι…

Να κρατήσεις τις σκέψεις σου στο Φως!     

 

 

 

 

 

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top