Skip to content

Απονομή βραβείων Δημωφέλειας 2017

Το Σάββατο 20  Ιανουαρίου 2018, στις  7 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλλήνης «Οινοποιείο Πέτρου», η απονομή βραβείων και επαίνων κα εύφημων μνειών του Πρώτου Πανελλήνιου ποιητικού διαγωνισμού ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ που διοργάνωσε από 1 Μαρτίου έως 31 Μάιου 2017 το Σωματείο μας και είχε ως θέμα του «Ο Έρωτας στα Χρόνια του Φόβου».

Στην εκδήλωση , που συντόνισε εκ μέρους του ΔΣ ο γραμματέας κ. Νίκος Σίμος, παρευρεθήκαν πλήθος εκ των διαγωνισθέντων, καθώς και φίλοι του Σωματείου μας, ενώ με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανασίου Ζούτσου,  ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτη Μερτύρη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κώστας Σμέρος, ο αντιδήμαρχος για θέματα παιδείας κ. Δημήτριος Μπαξεβάνης, ο πρόεδρος της Β΄ βάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Άγγελος Λιακόπουλος, η Αντιπρόεδρος της Α΄ βάθμιας σχολικής επιτροπής κα Βασιλική Μελισσά  και η  δημοτική σύμβουλος κα Αποστολίδου-Μαργώλου Ελένη.

Τον χαιρετισμό του προέδρου της κριτικής επιτροπής κ. Σακελλάρη Καμπούρη εκφώνησε το μέλος μας κ. Γεώργιος Γιαννακάκος ενώ του κ. Ορφέα Σπαρτιώτη η κ. Μαρία Μεταξά και τα βραβεία και τους επαίνους απένειμε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Μιχάλης Μεταξάς.

Μετά την απονομή και την απαγγελία ποιημάτων η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα ποτήρι κρασί σε ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική ενώ δόθηκε η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και γνωριμίας αλλά και να εγγραφούν στο Σωματείο πολλά νέα μέλη.

 

 

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top