Skip to content

Δελτίο Τύπου – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

Αγαπητοί φίλοι

αγαπητά μέλη, του ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.                                                                                                                         Γέρακας 24/02/2015

 

η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Σωματείου μας κατά το πρώτο έτος της λειτουργίας του προσπάθησε στα μέτρα των δυνατοτήτων του να θέσει τις στέρεες βάσεις ούτως ώστε να θεμελιώσει βέβαιο μέλλον για αυτό. Το ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ. που τον Οκτώβριο του 2013 με τόση διάθεση και όρεξη ιδρύθηκε από 41 ρομαντικούς εθελοντές, στο χρόνο που διέρρευσε έχει να επιδείξει τις ακόλουθες σημαντικές δράσεις:

1. Την τριθεματική έκθεση «Tαξίδι στο χρόνο…!!!» Γέρακας – Φωτογραφία – Βιβλίο» διάρκειας τριών ημερών (14-03-2014 έως 16-03-2014), με τη συμμετοχή επτά τοπικών συλλόγων, στην οποία ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να θαυμάσει σπάνιο φωτογραφικό υλικό της ιστορίας του Γέρακα, να δει φωτογραφικές μηχανές αντίκες, έναν σκοτεινό θάλαμο, αλλά και να έρθει σε επαφή με την ιστορία του βιβλίου από την χειρόγραφη μορφή του έως το e-book.

2. Τη διήμερη «Εσπερίδα Πειραμάτων Φυσικής και Αστρονομικής Παρατήρησης» με τη συμμετοχή επίσης επτά συλλόγων στις 3 και 4-5-2014. Μία διημερίδα που το έντονο ενδιαφέρον του κοινού μοιράστηκε μεταξύ των πειραμάτων που πραγματοποιήθηκαν, την επαφή του με τις δέκα διαδραστικές πειραματικές διατάξεις που είχαν τοποθετηθεί στο χώρο και την τηλεσκοπική ξενάγηση στα εντυπωσιακά μονοπάτια του Μαγιάτικου ουρανού, από τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αστρονόμων.

3. Το «πρώτο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής “Διώνη”», που διοργάνωσε και πραγματοποίησε το σωματείο μας στο κλειστό γήπεδο του Χάντμπολ στις 21-06-2014 με τη συμμέτοχή 7 φορέων-σωματείων φεστιβάλ που στέφθηκε με απρόσμενη επιτυχία (συμμετείχαν ομάδες των Δήμων Βριλησσίων, Καλλιθέας , Χαλανδρίου, το ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης –Ψυχικού και αθλητικοί Συλλόγοι).

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή το Μάιο προέβη σε συλλογή 110 υπογραφών για την μη τσιμεντοποίηση του λόφου της Κεραίας και συμμετείχε σε ενημερωτική δράση που έλαβε χώρα στον λόφο και σε δημοτικό συμβούλιο για αυτό.

Πέρα αυτών των δράσεων αντιμετώπισε ζητήματα ουσιαστικά και εξίσου γραφειοκρατικά, τα οποία και επέλυσε τον Μάρτιο του 2014 όπως η φορολογική του τακτοποίηση και η εξεύρεση στέγης- έδρας (Σπατών 89 Γέρακας).

Παράλληλα κατάρτισε ερωτηματολόγιο με θέμα την «Έρευνα για την κατάσταση της παιδείας στον δήμο Παλλήνης» σε συνεργασία με το τμήμα στατιστικής της ΑΣΟΕ και αποβλέπει να αποτελέσει εργαλείο για την βελτίωση και ενημέρωσης όλων των παραγόντων που εμπλέκονται με την εκπαιδευτική διαδικασία στο δήμο μας.

Ως ακροτελεύτια ενέργειά της η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε την σύσταση Φωτογραφικού Ομίλου υπό την διακριτική ονομασία ΠΡΙΣΜΑ με σκοπό να αναδείξει τη φωτογραφική τέχνη ως μέσο έκφρασης στιγμών της τέταρτης διάστασης, να φέρει τους λάτρεις του Φακού κοντά, να δημιουργήσει το βήμα ανταλλαγής απόψεων, τεχνικών, ιδεών, να οργανώσει φωτογραφικές περιηγήσεις, και να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη του να πειραματιστούν με το φως, το χρώμα, τις σκιές στο κοινόχρηστο φωτογραφικό του στούντιο, που άμεσα θα εξοπλίσει.

Αυτός ο απολογισμός έχει ως σκοπό να σας ενημερώσει. Θεωρούμε ότι η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ. κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταπεξέλθει του ρόλου της. Σας καλούμε όλους σε συνέλευση και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου την ΚΥΡΙΑΚΗ στις 8-3-2015 στις 18:30 στην έδρα μας Σπατών 89 (ΛΕΟΝΤΑΡΙΟ), ώστε να δοθεί η σκυτάλη σε όποιους θελήσουν να πάνε το νεοϊδρυθέν Σωματείο μας ακόμη πιο μακριά.

 

Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

 

Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στις εκλογές ας καλέσουν στα εξής τηλ:

Μαρία Μαράκη 6979 145 297          Βιργινία Παναγιώτου 6972 886 240

Άννα Τσόλκα 6944 579 888                    Μιχάλης Μεταξάς 690 90 39155

Αθανάσιος Μοτσενίγος 6909 110 099   Κων/νος Σακελαρίου 6946 508 718

Νικόλαος Σίμος 6944 298 686         Γεώργιος Ροπόδης 6977 648 964

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top