Skip to content

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Άπαντα Ποιήματα-Αλληλογραφία-Εργοκριτική» του Μίνου Ζώτου

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ-ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ-ΕΡΓΟΚΡΙΤΙΚΗ» του Μίνου Ζώτου από το Σωματείο μας και τον Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Γέρακα στο Πολιτιστικό Κέντρο Οινοποιείο Πέτρου.
Την παρουσίαση, που συντόνισε η ταμίας του Αθλέπολις κ. Αντζουλέτα Πουσναρά, χαιρέτισαν εκ μέρους του δήμου ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Αβαρκιώτης, ο κ. Τζόκας Λευτέρης Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων κ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος και ο γραμματέας του σωματείου μας κ. Νικόλαος Σίμος.

Η παρουσίαση περιελάμβανε:
Παρακολούθηση οπτικοακουστικού αφιερώματος για τον τιμώμενο ποιητή,
Ομιλίες – από την κα ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΕΗ (νομικό), την κα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΦΑΓΑΔΑΚΗ (ποιήτριας και εικαστικού), από τον φιλολογικό ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΕΠΠΑ (ποιητή),

Απαγγελίες ποιημάτων από τον συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, τη φιλόλογος κα ΠΕΓΚΥ ΡΕΠΠΑ, την ηθοποιός κα ΜΑΡΩ ΧΑΣΙΩΤΗ και την ηθοποιό  κα ΣΤΕΛΛΑ ΓΡΙΒΑ.
Την εκδήλωση αποφώνησαν η Αντιδήμαρχος για θέματα παιδείας κυρία Βασιλική Μελισσά και η φιλόλογος και ανιψιά του ποιητή κυρία Ειρήνη Αλετρά.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Άγγελος Λιακόπουλος και ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Σμέρος

.

 

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top