Skip to content

Τριθεματική έκθεση σε συνεργασία με ΣΓΚ και την ΠΗΓΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

2ου, 4ου, 5ου ,6ου,7ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ –  2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΠΗΓΗ»

 και τη συνδρομή του Αθλητικού Επιστημονικού και Πολιτιστικού Σωματείου «ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 2ου, 4ου, 5ου , 6ου, 7ου Δημοτικών Σχολείων και του 2ου Γυμνασίου Γέρακα σε συνεργασία με τον  Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΠΗΓΗ» και με τη συνδρομή του Αθλητικού Επιστημονικού Και Πολιτιστικού Σωματείου «ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.» εκθέτουν για πρώτη φορά σπάνιο υλικό, που αγγίζει θεματικά τον Χρόνο, το Γέρακα, την Φωτογραφία και το Βιβλίο. Η έκθεση έχει επίσημο τίτλο:

 «Tαξίδι στο χρόνο…!!!»

Γέρακας – Φωτογραφία – Βιβλίο

τα εγκαίνια της οποίας  θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14-03-2014 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 5ου Δημοτικού Γέρακα (Ανάφης 32). Αποτελεί δε κοινή πρωτοβουλία και θα διαρκέσει μόλις τρεις ημέρες από τις 14 έως 16 Μαρτίου 2014, ενώ οι ώρες λειτουργίας της θα είναι 10:00-22:00.

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία μέσα από το πλούσιο τριθεματικό υλικό της, να δει το σπάνιο φωτογραφικό αρχείο της «ΠΗΓΗΣ» και να βαδίσει στα μονοπάτια της ιστορίας του Γέρακα, να δει φωτογραφικές μηχανές αντίκες, έναν σκοτεινό θάλαμο και τη διαδικασία αποτύπωσης του φωτός δια μέσου του φιλμ στο χαρτί και να έρθει σε επαφή με την ιστορία του βιβλίου από την χειρόγραφη μορφή του έως το e-book.

Αυτή η έκθεση δίνει στον επισκέπτη της τη μοναδική ευκαιρία να περιπλανηθεί από τους αγρούς του Γέρακα στην σύγχρονη πόλη, από το φιλμ στο pixel και από το χειρόγραφο στο ηλεκτρονικό βιβλίο.

H Οργανωτική Επιτροπή

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top