Skip to content

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Παλλήνης,
κ. Πρόεδρε του Δημ. Συμβουλίου
κ. Αντιδήμαρχοι
κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι
κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι

Εκ μέρους του ΔΣ με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στον φιλόξενο χώρο του Μουσείου και Διαδραστικού Πολυχώρου Planet PHYSICS. Το ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ θεωρεί το μουσείο αυτό και τους ανθρώπους του οικείο και τον ιδανικότερο χώρο στο πνεύμα της διάδρασης και του πειραματισμού για την έκθεση πολιτιστικών απότοκων.
Το Σωματείο μας, δραστηριοποιούμενο μέσω της τριθεματικής οπτικής και κατεύθυνσής του, δηλ. τον αθλητισμό, την επιστήμη και τον πολιτισμό, στοχεύει στην ανάδειξη και στην παρουσίαση στο γενικό κοινό του έργου νέων τοπικών καλλιτεχνών, επιστημόνων και ανθρώπων του πνεύματος.

Η σημερινή παρουσίαση βιβλίου είναι η 2η που διοργανώνουμε εδώ και η 1η, παρθενική τόσο για μας όσο και για την ποιήτρια και εικαστικό, έκθεση ζωγραφικής. Η πρώτη παρουσίαση και πρώτη μας έντυπη έκδοση ήταν αυτή της ποιητικής συλλογής «Της μοναξιάς τα Επινίκια», του μέλους μας κ. Γεωργίου Ρέππα.
Σήμερα λοιπόν εκθέτουμε στην κρίση σας το εικαστικό και την ποιητική συλλογή «Το Φιλί της Ζωής», έκδοση του γνωστού εκδοτικού οίκου ΙΩΛΚΟΣ, πρώτη ποιητική συλλογή της κ. Κωνσταντίας Φαγαδάκη, μίας τρυφερής, αισθαντικής, ρομαντικής και βαθύτατα αληθινής ποιήτριας και ζωγράφου.

Έργο δύσκολο και διόλου προσιτό στα μέτρα μας, η διπλή αυτή παρουσίαση για την οποία απευθυνθήκαμε και με χαρά και ιδιαίτερη τιμή για μας αποδέχθηκαν να πραγματοποιήσουν άνθρωποι σπουδαίοι και κατάλληλοι, όπως ο κ. Ελευθέριος Τσόκας, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, ο κ. Στέλιος Στυλιανού, σκηνοθέτης και συγγραφέας, ο κ. Γιώργος Ρέππας, ποιητής, και ο κ. Εμμανουήλ Χατζηιωαννίδης, αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων.
Το Σωματείο μας εύχεται Καλό Ταξίδι στο Χρόνο της ποιητικής και εικαστικής αυτής συλλογής.

Back To Top