Skip to content

Δελτίο τύπου Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2019

Το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σωματείο (ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.), για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, υπό την αιγίδα του και την οικονομική αρωγή του Δήμου Παλλήνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μακεδονίας στο Γέρακα, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 από τις 18.30 μέχρι και 00:30.

Τη συναυλία άνοιξαν δύο σύνολα της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου, με κλαρινέτα και σαξόφωνα υπό την ευθύνη των καθηγητριών του μεν συνόλου των σαξοφώνων κας Μαριέττα Τσακμακλή και των κλαρινέτων οι κυρίες Κατερίνα Λιολάκη και Ασημίνα Τσάμου.  Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του σωματείου κ. Μιχάλη Μεταξά και ακολούθως από τον Δήμαρχο Παλλήνης; .Στη συνέχεια ακούστηκαν τα συγκροτήματα Drums Ensemble, Pop & Rock, Strange Sence και Wood Pecker band αλλά και επαγγελματίες τραγουδιστές και μουσικοί όπως ο κ. Γεράσιμος Ανδρεάτος, η κα Μαρία Σουλτάτου και η κα Καίτη Λιβανού. καθώς και τους μουσικούς που τους συνόδευσαν.

Το ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ ευχαριστεί την κυρία Θεοδώρα Σιάρκου για την άψογη συνεργασία της μαζί του, όπου είχε την επιμέλεια και την παρουσίαση της συναυλίας.

Επίσης ευχαριστεί τους δημότες που με την παρουσία τους πλαισίωσαν την συναυλία τον Δήμαρχο Παλλήνης κ Αθανάσιο Ζούτσο για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον του για την υλοποίηση της εκδήλωσης καθώς και τους κ. Δημήτριο Μπαξεβάνη, Αντιδήμαρχο ο οποίος συμμετείχε ενεργά και αδιάλειπτα καθ όλη τη διάρκεια της οργάνωσης της εκδήλωσης, τον κ. Κωνσταντίνο Σμέρο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης την κα Καλλιόπη Ζινέλη Αντιδήμαρχο, τον κ. Θεόδωρο Σταματίου Αντιδήμαρχο, τον κ. Φώτιο Αβαρκιώτη Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ., τον κ. Άγγελο Λιακόπουλο Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Β΄Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής, την κα. Βασιλική Μελισσά-Κόλλια Δημοτική Σύμβουλο, τον κ. Δημήτριο Καρρά Δημοτικό Σύμβουλο, την κα. Σοφία Καλλέ Τοπική Σύμβουλος Ανθούσας, την κα. Θεοδώρα Πασχαλίδου εκπρόσωπος του ΚΚΕ, τον κ. Γρηγόριο Δήμου Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γέρακα, τον κ. Γεώργιο Μπουλμπασάκο υποψήφιο Βουλευτή Αν. Αττικής του ΚΙΝΑΛ, τον κ. Σωτήριο Ζώτος υποψήφιο Βουλευτή Αν.Αττικής του ΚΙΝΑΛ, τον κ. Πάνος Σκουρολιάκος Βουλευτής του Αν. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, την κα Ζωή Βαρελή-Στεφανίδη υποψήφια Βουλευτή Αν. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, την κα Καίτη Θεοχάρη υποψήφια Βουλευτή Αν. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Θεόδωρο Γκοτσόπουλο πρώην Δήμαρχο Παλλήνης, καθώς και τους κ. Λάμπρο Αντωνόπουλο Τοπικό Σύμβουλο Γέρακα και Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΓΑΡΓΗΤΤΟΣ και τον κ. Παναγιώτη Σωτηρόπουλος Πρόεδρο στου συλλόγου των Αιτωλοακαρνάνων.

Επίσης το Σωματείο μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Βασίλειο Ράπτη καλλιτεχνικό διευθυντή της εκδήλωσης και διευθυντή του Τονικού Ωδείου Παλλήνης, τον κ. Θωμά Χρήστου για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη της συναυλίας, την κα Άννα Κούρτη Δημοσιογράφο της ΕΡΤ, τους κυρίους Σταύρο Γαβαλά και Κυριάκο Γκαλιότζη για την φωτογραφική κάλυψη. Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλει το Σωματείο μας στους χορηγούς επικοινωνίας:

 1. Το Cook ‘n’ Grill και τον Βαγγέλη Αλμπάνη που βρίσκεται κοντά μας σε κάθε μας κάλεσμα
 2. Την εταιρεία κατασκευής και τοποθέτησης τεντών Tentagon και τον φίλο Νίκο Γκιούλο
 3. Το ταξιδιωτικό γραφείο Book 4 Travel του μέλους μας κ. Δημήτρη Δεστέ
 4. Το Ανθοπωλείο Λίλιουμ
 5. Το πρωτοποριακό πλυντήριο αυτοκινήτων Mavrikos Car Wash
 6. Τους καλλιτέχνες της διακόσμησης «Γύψος & Τέχνη»
 7. Την εκτυπωτική εταιρεία Sykaris Graph
 8. Τη Motion Sport, εταιρεία κατασκευής αθλητικών ρούχων που μας προσέφερε και τα μπλουζάκια που φορούν τα μέλη του ΔΣ αυτή τη βραδιά και το μέλος μας κ. Γεώργιο Βασιλείου
 9. Το Ζαχαροπλαστείο Delicieux
 10. Το κατάστημα ΠΙ & ΦΙ
 11. Την Ψησταριά ΒΑΓΓΕΛΗΣ
 12. Τα Υποδήματα Ειρήνη Μελαχροινίδη, και
 13. Τον Γιώργο Τσιαντή από το Μέλι-Γάλα

Το ΔΣ του ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ θέτει ως στόχο η δράση αυτή να συνεχιστεί και του χρόνου με ευρύτερο χαρακτήρα και να απλώσει τα φτερά της πέρα από τα όρια του Δήμου αποτελώντας γεγονός πολιτιστικό  της Ανατολικής Αττικής.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top