Skip to content

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2018 – Ραντεβού σε ένα χρόνο!!!

Ο καιρός δεν συμμάχησε και μας τρόμαξε δύο φορές με τις ψιχάλες του, όμως τελικά δεν κατάφερε να χαλάσει μια βραδιά γεμάτη μουσική!!!

Όσοι πέρασαν από την κεντρική πλατεία του Γέρακα απόλαυσαν τη Φιλαρμονική του Δήμου μας, το σύνολο κιθαριστών Παλαιού Φαλήρου, το εργαστήρι Jazzαυτοσχεδιασμού του Τονικού Ωδείου Παλλήνης, τον Γαβριήλ Χατζημιχαήλ με την κιθάρα του, την Κατερίνα Τσουλούφη μαζί με τον Γιώργο Αστρίτη, την POPRock BAND, τους RainyColours και τους WookpeckersBand.

Το παρόν στην εκδήλωση, εκτός τους κόσμου που γέμισε την πλατεία, έδωσε ο Δήμαρχος Αθ. Ζούτσος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωστής Σμέρος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παναγιώτης Μερτύρης η πρόεδρος του τοπικου συμβουλίου Γέρακα κα Μικαέλα Σιμεωνίδου, οι αντιδήμαρχοι κα Ζινέλη Καλλιόπη, ο κος Θεόδωρος Σταματίου, ο κος Μπαξεβάνης Δημήτριος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Άγγελος Λιακόπουλος και Βάσω Μελισσά.

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η ψήφος εμπιστοσύνης του Δημάρχου προς το σωματείο μας δια της πρότασής του να στηρίξει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και να την κάνουμε μαζί θεσμό για την Ανατολική Αττική!!! Αυτή η πρόταση αποτέλεσε για εμάς την ηθική επιβράβευση της πορείας μας. Μιας πορείας που ξεκίνησε το 2013 και με σταθερά βήματα προχωρά και ανεβάζει τον πήχη αποδεικνύοντας ότι το ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ ήρθε για να μείνει και να προσφέρει!

Πέραν όμως της Δημοτικής Αρχής, των καλλιτεχνών και του κόσμου που στήριξε την εκδήλωση, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης, που χωρίς τη συνδρομή τους δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίησή της.

Ευχαριστούμε θερμά τον μεγάλο χορηγό κ. Αθανάσιο Μαρτίνο που είναι πάντα πρόθυμος να στηρίξει πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Βαγγέλη Αλμπάνη, ιδιοκτήτη του Cook& Grill, που από την πρώτη στιγμή προσφέρθηκε να μας στηρίξει, όπως κάνει πάντα στο Δήμο μας.

Σημαντική ήταν και η στήριξη του ζαχαροπλαστείου Delicieux που μας «γλύκανε» με τη χορηγία του, του TENTAGONπου μάλλον μας προστάτευσε από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, των φροντιστηρίων ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ, που σε μια εποχή δύσκολων οικονομικών συγκυριών συνεισέφεραν στην πραγμάτωση της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους Roaster’s, Alexandrakeys, Planet Physics, ΠΙ & ΦΙ, Ψησταριά ΒΑΓΓΕΛΗΣ, MotionSport, Μικρογεύματα Γρηγόρης, Οπτικά Opsis, Φιλομάθεια, Βιβλιογνωσία, Digital Expert, P & J Art Productions

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του φωτογραφικού μας ομίλου «ΠΡΙΣΜΑ» Αλέξανδρο Χαχλιούτη και Σταύρο Γαβαλά, που φωτογράφισαν και βιντεοσκόπησαν την εκδήλωση μέχρι το τέλος της τον καλλιτεχνικό διευθυντή της εκδήλωσης κο Βασίλη Ράπτη μέλος του Σωματείου και διευθυντή του Τονικού ωδείου Παλλήνης και τις παρουσιάστριες της εκδήλωσης κα Αντζουλέτα Πουσναρά καθηγήτρια μουσικοκινητικής και την κα Καλλιόπη Χατζησταύρου καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού και διευθύντρια της P&JARTPRODUCTIONS Εταιρείας παραγωγής θεατρικών και χορό-θεατρικών έργων

[FAG id=4772]

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top