Skip to content

Με την Ελληνοεκδοτική, τη Φλόγα και τρεις ολυμπιονίκες

14915507_1440122666002435_7503887347694858899_n
Οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σάς προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου «Ο μπαμπάς μου… ο ήρωάς μου!» την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο Multi Event City Loft (7oς όροφος) Καραγεώργη Σερβίας 4 (Στοά Καλλιγά) Πλατεία Συντάγματος.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Σπύρος Γιαννιώτης, Ολυμπιονίκης
Χρήστος Καπέλλας, Παραολυμπιονίκης
Δημοσθένης Ταμπάκος, Ολυμπιονίκης
Χρυσούλα Βαλαμουτοπούλου, Παιδοψυχολόγος
Για το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ”ΦΛΟΓΑ” θα μιλήσει η Μαρία Τρυφωνίδη, Πρόεδρος του Συλλόγου.
Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει:
Ο γραμματέας του Αθλητικού – Επιστημονικού – Πολιτιστικού Σωματείου ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ. Νικόλαος Σίμος.
Συντονίζει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  συγγραφέας μέσα από διαδραστικά παιχνίδια συναισθηματικών δεξιοτήτων, ειδικά σχεδιασμένων από την παιδοψυχολόγο Χρυσούλα Βαλαμουτοπούλου, εξερευνά με τα παιδιά την αξία της φιλίας, της οικογένειας, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την πατρική αγάπη.
Η εικονογράφος Αγγελική Δρακάκη ζωντανεύει τις εικόνες του βιβλίου ζωγραφίζοντας παρέα με τους μικρούς μας φίλους. Τα παιδιά γίνονται μικροί δημιουργοί και ανακαλύπτουν μέσα από τη ζωγραφική την τέχνη της εικονογράφησης.
Στην εκδήλωση συμμετέχει η Ομάδα Orff του Τονικού Ωδείου Παλλήνης, με τη συνδρομή του Σωματείου ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ., παρουσιάζοντας ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο βασισμένο στο βιβλίο, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Αντζουλέτας Πουσναρά, καθηγήτριας του Τονικού Ωδείου και μέλους του ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.
Μελοποίηση τραγουδιών: Έλενα Ραγκούση, Αντζουλέτα Πουσναρά.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρα… έκπληξη!
Το βιβλίο ενισχύει το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ”ΦΛΟΓΑ” προσφέροντας με κάθε αγορά 2 ευρώ για τη της εκστρατείας καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου.
Οι λέξεις γίνονται εικόνες και νότες και οι μελωδίες μήνυμα ζωής. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

 

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top