Skip to content

Φωτογραφική Ανάβαση Βουραϊκού (πληροφορίες)

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι

Η ώρα έφτασε. Την Κυριακή 17-4-2016 στο σταθμό Μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας στο κάτω μέρος στο σταθμό των λεωφορείων θα βρίσκεται το πούλμαν που θα μας μεταφέρει.

Προκειμένου να φύγουμε την προγραμματισμενη ώρα δηλαδή 8:00 και να μην χάσουν το δρομολόγιό τους όσοι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τον Οδοντωτό, παρακαλείστε να βρίσκεστε στις 7:45 στο χώρο (συντεταγμένες θα βρείτε εδώ), όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για επιβίβαση.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 8:00 ακριβώς διότι θα υπάρχουν συμμετέχοντες που θα ανέβουν με τον οδοντωτό και θα πρέπει να είμαστε στην ώρα μας για να μην χάσουν τα εισιτήριά τους.
Το πούλμαν θα μας αφήσει στις γραμμές του τρένου, στη διασταύρωση με την Εθνική οδό και θα συνεχίσει προς Διακοπτό να αφήσει όσους χρησιμοποιήσουν το τρένο.
Κατά την ανάβαση θα υπάρχουν αρκετές στάσεις για φωτογράφιση και ξεκούραση.
Στην συνημμένη εικόνα θα βρείτε ανά τέταρτο της ώρας σε ποιο σημείο (χιλιόμετρο της διαδρομής) βρίσκεται το τραίνο, και αν ανεβαίνει ή κατεβαίνει. Έτσι, μπορούμε να ξέρουμε πότε πρέπει να προσέχουμε και πότε είμαστε τελείως χαλαροί.

Φωτογραφική-Ανάβαση-Βουραϊκού_Page_1
Υπολογίζουμε την άφιξή μας στη Ζαχλωρού περίπου στις 15:00, όπου θα σταματήσουμε για φαγητό στην ταβέρνα «Ρομάντζο». Η αναχώρησή μας θα γίνει περίπου 3 ώρες μετά την άφιξή μας στην ταβέρνα

Φωτογραφική-Ανάβαση-Βουραϊκού

 

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top