Skip to content

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής και εγκαίνια έκθεσης Κωνσταντίας Φαγαδάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 25/3/2016

Με εντυπωσιακή προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «το Φιλί της Ζωής» και τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης της εικαστικού και ποιήτριας Κωνσταντίας Φαγαδάκη από το Σωματείο μας στον διαδραστικό πολυχώρο PLANET PHYSICS.
Την συλλογή παρουσίασαν οι κ. Τζόκας Λευτέρης Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, ο κ. Στέλιος Στυλιανού Συγγραφέας και Σκηνοθέτης, ο κ. Γιώργος Ρέππας Ποιητής και ο κ. Εμμανουήλ Χατζηιωαννίδης Αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Άγγελος Λιακόπουλος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτης Μερτύρης, ο Αντιδήμαρχος Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Καρκούλιας, ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Κώστας Σμέρος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων και μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Πηγή κ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, και ο Ποιητής κ.Κώστας Κουβέλης εκπρόσωπος του ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων.

Μπορείτε να διαβάσετε τους λόγους των παρουσιαστών.

Μαρία Μαράκη, μέλος του ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ

Τζόκας Λευτέρης, Πρόεδρου της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών

Στέλιος Στυλιανού, Συγγραφέας και Σκηνοθέτης

Γεώργιος Ρέππας, ποιητής

Εμμανουήλ Χατζηιωαννίδης, Αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων

 

 

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top